Lækre spelsau lammeskind kan bestilles nu.

Lammeskindene bliver efter slagtningen sendt til garvning på Mønsters Garveri i Faaborg. Garveriet har en kapitel 4 miljøgodkendelse og anvender ikke chrom i garvningen.

Vi har normalt garvede lammeskind og vaskbare lammeskind i varierende størrelser og i alle naturfarverne, sort, hvid, lysegrå, mørkegrå og brun.

Prisen afhænger af garvemetoden og af lammeskindets størrelse. Priserne svinger mellem 500-1000 kr. pr. skind.

Lammeskindene kan afhentes eller leveres efter aftale. Levering sker på efterkrav. Leveringsgebyr 49.50 kr.

Afhentning og levering af lammeskind kan ske fra og med

den 1. februar 2003.


Fineste spelsau strikkegarn kan bestilles nu.

Vi klipper vore spelsau to gange om året. Lige før og lige efter sommergræsningen. Efterårsulden bliver spundet til strikkegarn på Hjelholts Uldspinderi ved Nyborg.

Spelsauulden giver garnet en fin glans og blødhed. Vi har strikkegarn i alle naturfarverne, sort, hvid, brun, lysegrå og mørkegrå, og i to garntykkelser (to-trådede og tre-trådede).

Det totrådede garn laves af lammeulden. Det tretrådede laves af fåreulden.

Vore strikkegarner leveres i fed på 100 gram.

Totrådet garn koster 90 kr. pr. fed.

Tretrådet garn koster 80 kr. pr. fed.

Strikkegarnet kan afhentes eller leveres efter aftale. Levering sker på efterkrav. Leveringsgebyr: 49.50 kr.

Afhentning og levering af strikkegarn kan ske fra og med den 1. februar 2003.

Varerne kan bestilles ved anvendelse af den elektroniske bestillingsblanket!


Første klasses fersk lammekød kan bestilles nu.

Det danske lammekød er i verdensklasse. Fra lammene fødes omkring påsketid og til de slagtes hen på efteråret, lever de udelukkende af modermælk, græs, urter og anden naturlig flora. Lammekød er mere fedtholdigt end okse- og kalvekød og tager derfor smag af kosten. Det kan tydeligt smages, om lammet har græsset på saltenge nær ved havet. Eller om det har græsset på marker med stærktsmagende urter. De danske lam lever frit og får derfor lov til at udvikle en muskulatur, som også er med til at højne kødets kvalitet.

Vi slagter vore lam i den sidste halvdel af november måned og leverer hele og halve dyre efter modningen parteret og lige til at lægge i fryseren. Vore lam vejer omkring 20 kg. slagtet vægt for et helt dyr.

Et helt dyr koster 50 kr. pr. kilo. Et halvt dyr koster 52 kr. pr. kilo.

Antallet af lam er begrænset. Så vi sælger efter først til mølle princippet.

Lammekødet kan bestilles ved anvendelse af den elektroniske bestillingsblanket

Forside   Om os    Græsning    Dyr   Produkter   Opskrifter   Bestilling    Vejviser    Kontakt

 

© Brambjerggaard  -  Grafisk form og produktion: Per Jørgensen 2002