Det korte svar på dette spørgsmål er ja – hvis altså du tilhører det store flertal af danskere, som ikke har penge på kistebunden til at betale de skyhøje priser, med hvilke nye biler er behæftet nu om stunder. I Danmark er nye biler afsindigt dyre, idet de er belagt med skatter og afgifter, som presser priserne op i et niveau, hvor det er urealistisk, at man som almindelig lønmodtager skulle kunne betale dem kontant. Derfor er det i reglen nødvendigt at optage et billån hos en bank eller et penge institut. Et billån fungerer således, at långiver har pant i bilen. Det svarer lidt til at låne penge til køb af bolig – der har penge instituttet eller banken sikkerhed i huset eller i lejligheden.

Hvilket billån skal jeg vælge?

Der findes mange udbydere af billån på det danske marked. Og typen af billån, som er mest fordelagtig for dig, afhænger selvfølgelig af dine egne ønsker og præferencer samt din finansielle status. Hos Ikano Bank kan du søge om billån uden krav om udbetaling. Det er nemt og hurtigt at søge om billån hos Ikano Bank: Via det online ansøgnings skema på Ikano Banks hjemmeside angiver du dine personlige oplysninger og dit ønske om lånets størrelse.

Du vil få svar på din ansøgning efter at den har gennemgået et kort kredit tjek, hvilket kun tager ganske få timer. De eneste krav til dig er, at du er fyldt atten og at du er bosiddende i Danmark. Og du må ikke være opført i RKI eller hos Debitor Registeret. Klik ind på Ikano Bank og find det Ikano Bank billån, der passer til dig. Du kan bruge den smarte låneberegner til at skabe dig et overblik over, præcis hvad dit billån kommer til at koste dig – læs meget mere på ikanobank.dk