Har du lige været på en fantastisk rejse med nogle gode venner, er det en god ide, at du sørger for at indsamle billeder fra dem alle. Det er nemlig sjovt også at have adgang til de andres billeder, så du også kan have deres perspektiv på turen. For at gøre det endnu nemmere for dine rejsekammerater at få samlet alle billederne og få sat dem i rækkefølge kan du sætte dem sammen i en fotobog. Der kan du sætte billederne kronologisk op, så I har helt, fra I tog af sted på ferie, og til I kom hjem igen. Du kan flette alle billederne ind i hinanden eller lave kapitler ud fra, hvordan I hver især oplevede turen. 

I dag er det virkelig nemt for dig at skabe en billig fotobog online. Det kan du for eksempel gøre hos firmaet dinfotobog.dk, der også kan hjælpe dig med at printe den i så mange eksemplarer, som du ønsker. De har et system, hvor du uploader de billeder, som du gerne vil have med. Derefter kan du sætte dem op, som du ønsker. Du styrer helt selv, hvilke billeder der kommer hvornår, hvilket gør, at det er en meget personlig fotobog. 

Når du alligevel er i gang, kan du lige så godt lave fotobøger til dine rejsekammerater også. Det er med til at gøre, at de har alle billederne, og at de kan tage dem frem og se på dem, lige så tit de vil. Det er med til at gøre, at de kan mindes jeres fantastiske tur lige så ofte, som du kan. 

Det giver noget helt særligt at sidde og kigge på billederne i en bog frem for at skulle til at finde computer eller tablet frem og vise dem der. Det er netop med til at gøre, at fotobogen er sådan en god ide.