Fra tid til anden må gamle og slidte bygninger rives ned for at gøre plads til nye, der er bedre i stand, mere funktionelle og i højere grad dækker de behov og krav, der stilles til den pågældende bygning. Det er en stor beslutning at tage, når en bygning skal rives ned, og det er vigtigt, at nedrivningen foretages på professionel vis med sikkerheden i fokus. Ikke mindst er det også vigtigt at alle murbrokker og alt beton fra den nedbrudte bygning afskaffes korrekt og sikkert.

Sikker nedbrydning samt betonknusning

Heager Maskinstation udfører nedbrydninger af en række forskellige bygninger i byerne Herning, Holstebro og Silkeborg samt omegn. Med hjælp fra maskinstationen kan du blandt andet få nedbrudt større industribygninger, landbrugsbyggeri samt boligblokke. De udfører desuden nedrivninger ved indvendig renovering af bygninger samt nedbrydning af stålkonstruktioner eller dele af bygninger, hvis blot enkelte dele af en bygning skal frigøres fra resten. Fælles for alle nedrivninger er, at de udføres med sikkerheden som vigtigste fokus.  Sikkerheden er også i højsædet ved den efterfølgende afskaffelse af murbrokker og beton; dette transporteres hjem på Heager Maskinstations godkendte modtageplads til sikker knusning. Som kunde bliver du inddraget i nedrivningsprocessen, så du ved præcis, hvad maskinstationens arbejde går ud på før påbegyndt nedrivning, og Heager Maskinstation står desuden klar til at rådgive og besvare spørgsmål, når den svære beslutning om nedrivning skal tages.

Heager Maskinstation har alle de rette maskiner til at udføre både nedrivnings- og betonknusningsarbejdet med, så dette kan gøres på sikker vis ligesom maskinerne sikrer dig som kunde et professionelt udført stykke arbejde. Ved nedrivning af bygninger med asbest samarbejdes med autoriserede asbestryddere, således at sikkerheden også her er i orden.

Har du brug for professionel rådgivning og nedrivning af en given bygning i Herning og omegn, så se mere og få et uforpligtende tilbud her: https://www.heagermaskinstation.dk/nedbrydning.aspx.