logo design

Find den rette leverandør af logo design

Find den rette leverandør af logo design

editorial

Når du som ejer af en mindre virksomhed – eventuelt en nyligt opstartet én af slagsen – står for at skulle markedsføre denne, er det vigtigt at være i besiddelse af et stærkt logo. Logoet er den vigtigste identitets markør for en virksomhed, og skal fungere som dennes varemærke gennem hele dens levetid.

Undgå at betale overpris for logo design

Desværre ser man ofte, at mindre ejere af virksomheder bliver nødt til at gøre et groft indhug i firmaets økonomi for at betale for et logo design. Mange af de større design bureauer i Danmark tager helt urimelige priser for selv de mest enkle opgaver – og de gør det fordi de kan.

Når du vælger at lade et af de helt store bureauer forestå dit logo design, betaler du i høj grad for navnet – på bureauet altså. Et logo har ikke nødvendigvis en højere grafisk eller visuel kvalitet, blot fordi prisen er skyhøj. Den høje pris er heller ikke ensbetydende med at grafikeren bag logoet er i top klasse.

Et godt logo design behøver ikke at koste spidsen af en jetjager. Det er blot et spørgsmål om at opsøge det rette bureau.

Hvem kan hjælpe mig med godt og billigt logo design?

Hvis du således gerne vil have udfærdiget et flot og funktionelt logo, men ikke er interesseret i at betale en mindre formue for det, kan du trygt kontakte Logoshop. Hos Logoshop har de dygtige og veluddannede grafikere og grafiske designere en rigtig god forståelse for udvikling af logoer til mindre virksomheder. Logoshop har nemlig specialiseret sig i design af logoer til netop dette segment – og det til aldeles rimelige priser.

Når du vælger at lade Logoshop udføre dit logo design, får du selvfølgelig indflydelse gennem hele processen, så det færdige logo bliver som du ønsker. Klik ind på Logoshop.dk og læs mere.