glarmester i bagsværd og herlev

Det skal du gøre hvis din rude smadrer

Det skal du gøre hvis din rude smadrer

editorial

Står du med en ødelagt rude? Det kan være dine børn har været lidt for vilde med fodbolden, eller også har de bare været uheldige at ramme den. Det kan også være du har haft indbrud – uanset grunden, så er der nogle ting du er nødt til at gøre hvis din rude er smadret.

Dæk ruden af

Hvis du har små børn, eller hvis det er vinter og det er rigtigt koldt, og sner eller regner, så er det første du skal gøre, hvis du står med en smadret rude, at dække den af. Dette gør du ved hjælp en sort skraldesæk, eller en presenning, og en rulle gaffatape. Du kan også banke en træplade op på hver side af ruden, for at sikret at der ikke ryger flere glaskår ned. Den nemmeste løsning er dog at sætte en skraldesæk op foran ruden, og tape den fast til rammen.

Ring til din forsikring

Næste skridt er at finde ud af om din forsikring dækker, eller om du selv skal punge ud. I de flest tilfælde dækker forsikringen, dog ikke det fulde løb beløb. De fleste forsikringstagere, har en selvrisiko, også kaldet en egenbetaling, og så dækker forsikringen resten. Det kan dog være en fordel at ringe til forsikringen, først og fremmest for at være sikker på hvordan der dækkes, men også fordi de muligvis er til at tale med.

Hyr en glarmester

Det sidste skridt er at hyre en glarmester, til at reparere din ødelagte rude. Der findes glarmester i de fleste by, og hvis ikke der er en i din by, så er der helt sikkert en tæt på dig. Du ringer bare og fortæller dem at din rude er smadret, og så kommer du hurtigst muligt og fixer det. Har du evt. brug for en glarmester? Så læs med her: https://seglas.dk/glarmester-bagsvaerd-og-herlev/