tandlæge aarhus

Find din nærmeste tandlæge i Aarhus

Find din nærmeste tandlæge i Aarhus

editorial

Har du igennem mange år sprunget dit årlige tandlægebesøg over? Så bør du faktisk skynde dig at bestille en tid.

Hvorfor gå til tandlæge en gang om året?

Måske synes du det virker overflødigt med et tandlæge besøg om året – især fordi dine tænder aldrig har fejlet noget som helst. Men her skal du tænke på at dette ikke er nogen garanti for at du undgår tandsygdomme i al fremtid.

Din mund kan sagtens gemme på forstadier til lidelser i tænder og i tandkød uden at de selv hverken ser eller lægger mærke til det. Tilløb til karies i form af syreskader på tændernes emalje kan skjule sig mellem tænderne eller under tandkødets rand. Parodontose kan ligeledes være længe undervejs.

tandlæge aarhus

Når først tandpinen indtræffer, eller det begynder at bløde fra dine gummer i forbindelse med tandbørstning, kan det meget vel være for sent med en forebyggende indsats. Så er der kun tilbage for tandlægen at søge at begrænse skadernes omfang. Og denne type behandling kan meget vel komme til at koste dig langt flere smerter i såvel mund som tegnebog end et årligt forebyggende tandlæge besøg.

Hvad kan tandlægen hjælpe med?

I forbindelse med dit første besøg hos din tandlæge vil du gennemgå et grundigt tjek af dine tænder og dit tandkød, eventuelt ledsaget af røntgen billeder. Her vil din tandlæge kunne se om der skulle skjule sig ansatser til en af de to oven for nævnte dårligdomme på steder der ikke kan ses med det blotte øje.

Du vil få en grundig tandrensning som efterlader dine tænder skinnende hvide og din ånde frisk. Og din tandlæge vil kunne hjælpe dig med råd og vejledning angående din daglige mund hygiejne.

Du finder de dygtigste tandlæger i Aarhus hos TandlægeCenteret Clemens Torv – bestil tid online via hjemmesiden clemenstand.dk.