apotek

Afhent receptmedicin på dit nærmeste apotek i Randers

Afhent receptmedicin på dit nærmeste apotek i Randers

editorial

Når du er syg eller har smerter er det selvfølgelig altid en god idé at gå til lægen. Din praktiserende læge vil sandsynligvis kunne stille en diagnose og udskrive en recept på den medicin du har brug for. Og så vil du kunne hente medicinen på et apotek.

Hvor kan jeg hente min receptmedicin i Randers?

Hvis du har fået ordineret medicin på recept hos din praktiserede læge eller ved en special læge kan du afhente denne på dit nærmeste apotek. I Randers finder du tre apoteker, nemlig Randers Jernbane Apotek, Apoteket Thorsbakke og Langå Apotek.

Hovedapoteket i Randers, Randers Jernbane Apotek, ligger centralt placeret på Vester Torv midt i Randers. Her kan du nemt komme til med offentlige transportmidler, på cykel eller til fods. Og er du i bil er der gode parkeringsmuligheder nær apoteket.

Langå Apotek er, som navnet måske nok kan antyde, beliggende i Randers forstaden Langå. Apoteket Thorsbakke ligger i Randers Sundhedscenter i Biografgade. Dette apotek er oplagt at benytte hvis du er tilmeldt en af de læger som residerer i centeret. Og så har Apoteket Thorsbakke særdeles gode adgangs forhold for rollatorer og kørestolsbrugere.

Få professionel rådgivning omkring din receptmedicin på apotekerne i Randers

Uanset hvilket af de tre apoteker i Randers du benytter vil du blive mødt af dygtige og veluddannede personaler. Randers Jernbane Apotek fungerer som undervisnings apotek for farmaceuter og farmakonomer under uddannelse. Og de øvrige apoteker i Randers og omegn er ligeledes befolket af kompetente medarbejdere.

Du vil på dit nærmeste Randers apotek kunne få kvalificeret rådgivning og vejledning omkring indtag og dosering af receptpligtig medicin. Du vil blive oplyst om diverse bivirkninger og kontra indikationer. Og du vil selvfølgelig altid blive tilbudt den billigste udgave af din receptmedicin.

Du kan læse mere om Randers Jernbane Apotek, Apoteket Thorsbakke og Langå Apotek på hjemmesiden randersjernbane.apotekeren.dk