Alle mennesker er startet et sted, før de kunne begå sig på Broadway og optræde foran titusinde mennesker.

Det kan se så legende let ud, når de gør det, men specielt tryllekunstnere har øvet sig mange, mange, mange timer foran spejlet for at forfine deres teknikker, så de ikke bare får udført deres trick korrekt, men så de også kan have publikum i deres hule hånd til at kigge de rigtige steder hen og blive forført.

På et tidspunkt er deres optræden gået videre fra forældrene, der måske ikke har været de mest kritiske, til også at gælde ens omgangs og venner, og de kan måske komme med saglig kritik til en, så man kan gå hjem og øve sig – der er jo ikke noget som at få erfaring, det er ikke til at slå.

Derfor skal man måske også lige have respekt, hvis man går ind et sted, hvor der står: “lej en tryllekunstner her“, for de største tryllekunstnere har måske et agency, hvor man skal kende nogle, der kender nogle for at komme i kontakt med dem og booke dem.

Og selv de mellemstore er nok også op i et beløb, der er langt over, hvad man måske ellers har råd til, men så ved man også, hvor høj kvaliteten kan være.

Men mindre kan jo også gøre det, og tænk sig, når man i fremtiden kan sige, at man lejede en given tryllekunstner for næsten ingen penge, og de så siden er blevet landskendt og måske verdenskendt.

Pointen med respekten er, at man måske opdager, hvordan et trick bliver udført, eller man kender det, men så lad være med at brage det ud til hele forsamlingen.

Ingen er perfekte, og vi kan øve os til den bitre ende.

Bagefter kan du sagtlig gå op og forklare, du måske har set noget, der ikke skulle ses, og så kan vedkommende tage ved lære derfra.