aloe vera

Aloe Vera - det naturlige mirakel

Aloe Vera - det naturlige mirakel

Aloe Vera er lidt af en mirakel plante. Den gel, der udvindes fra planten, kan bruges til lidt af hvert. Den har en helende effekt på din krop – både udvendig og indvendig. Læs meget mere om, hvad den “magiske” gel kan bruges til i denne artikel. 

Hvad kan Aloe Vera bruges til?

Du kan benytte den helende gel til mange formål:

– Solbrændt hud.

– Uren eller sart hud.

– Få balance i dit fordøjelsessystem. 

– Styrke dit immunforsvar.

– Undgå sure opstød.

– Reducere inflammation. 

– At få et bedre helbred – da den indeholder utrolig mange vitaminer.

– Til at “detoxe” med – med den geléagtige konsistens er det nemt for Aloe Veraen at bevæge sig rundt i dit tarmsystem og observere giftstoffer. 

Beauty produkter med Aloe Vera

Den fantastiske gel findes ikke kun i en “ren” udgave, men bruges også i utrolig mange produkter til kroppen som aftersun, bodylotion, bodywash, håndsæbe og meget mere.

Hvor kan du købe Aloe Vera produkter?

Når du køber Aloe Vera produkter, skal du være opmærksom på, hvor meget aloe vera produkterne egentlig indeholder. Det er derfor en god idé at se nærmere på ingredienserne. Mange steder kan du nemlig købe produkter, der kun indeholder meget lidt af den magiske gel. Vera Cura forhandler og producerer selv alle deres Aloe Vera produkter. De sørger derfor selv for et højt kvalitetsniveau og at alle produkter er fremstillet på naturligvis. Her kan du se alle deres Aloe Vera produkter.

Brug Aloe Vera i hverdagen 

Døjer du med uren eller sart hud? Kan du ikke tåle parfume? Eller har du ubalance i dit indre system? Så skal du kigge nærmere på at integrere Aloe Vera i din hverdag. Det kan være din redning og både helbrede og hele mange tilstande. Der er rig mulighed for at gøre den helende gel til en del af din hverdag, da den findes i et væld af produkter – ja, selv tandpasta.