måltidskasser

Bestil din måltidskasse online

Bestil din måltidskasse online

editorial

Er du på jagt efter en nem og billig måde hvorpå du kan stille sund og nærende mad på familiens bord hver aften? Så bør du overveje måltidskasser.

Hvad er der i en måltidskasse?

Indholdet af en måltidskasse kan variere utroligt meget alt efter hvilken type kasse – og hvilken udbyder af måltidskasser – du vælger.

Visse måltidskasser er tilpasset bestemte diæter og kure, og er især populære blandt atleter og sportsfolk. Disse måltidskasser kan for eksempel indeholde særlig proteinrig kost, eller kost uden alt for mange kulhydrater. Således kan du få måltidskasser som er tilpasset Atkins kuren, 5 – 2 kuren, low fodmap diæten og mange andre specifikke kure.

Du kan også vælge særlige måltidskasser til allergikere. Disse kasser indeholder ikke ingredienser eller retter som er baseret på nødder, eller laktose og gluten holdige produkter.

image

Endelig kan du som veganer eller vegetar bestille en måltidskasse som udelukkende indeholder plante baserede produkter. Disse kasser er samtidig populære blandt familier som ønsker at leve grønt tre til fire gange om ugen, og gerne vil have inspiration til spændende vegetar retter.

Vælg en måltidskasse som hele familien kan lide

De allermest populære måltidskasser blandt børnefamilier er dog de lækre all round kasser fra Kokkens Hverdagsmad. Disse måltidskasser udmærker sig derved at de indeholder råvarer og ingredienser i form af kødvarer og grønt som basis for sunde og varierede måltider.

Når du vælger en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad er du ydermere sikker på at du hurtigt kan fremstille lækker mad helt fra bunden. En Kokkens Hverdagsmad måltidskasse vil nemlig indeholde ingredienser og tilbehør som for en stor dels vedkommende er tilberedt på forhånd.

For eksempel kan kødboller, hakkebøffer og frikadeller være formet på forhånd, klar til at ryge på panden. Og diverse saucer er fremstillet på forhånd så de blot skal varmes op.

Bestil familiens måltidskasse på https://www.kokkenshverdagsmad.dk/.