broccolisalat

Broccolisalat er lækkert og nemt tilbehør

Broccolisalat er lækkert og nemt tilbehør

editorial

Når du skal lave aftensmad og gerne vil lave noget nyt, handler det i nogle tilfælde ikke om, at du skal til at finde på en ny fiske- eller kødret at lave. I stedet handler det om, at du skal finde på noget nyt tilbehør at lave til det. Det kan også være med til at forny en ret og gøre, at du ikke føler, at du spiser det samme hver dag. 

En af de former for tilbehør, der er supernemme at lave, og hvor du vil føle, at det nærmest er en helt ny ret, du spiser, er broccolisalat. Du kan lave den i løbet af kort tid og kan nemt lave en stor portion, så du har til flere dage. Dermed har du tilbehør til flere forskellige former for retter de næste par dage. 

Kan du ikke lige opskriften på en god broccolisalat, kan du nemt finde den via nettet. Det kan for eksempel være på online kogebogen dk-kogebogen.dk. Der har de mange forskellige former for opskrifter på både klassiske danske retter og nyere retter. Det er derfor et virkelig godt sted at starte, når du leder efter en ret. 

Hvis du skal have en ret med til en klassefest eller anden form for komsammen, er det også perfekt for dig, at du vælger en broccolisalat. Den er, som nævnt, hurtig at lave, samtidig er den meget mættende. Det gør, at du ikke behøver at tage andet end salaten med. Endelig er den også rigtig lækker med solsikkekerner, tranebær og bacon i. 

Vil du være sikker på, at alle kan spise din salat, kan du lade være med at blande baconen i, men bare lade den være i en skål ved siden af. Dermed kan også dem, der ikke spiser kød eller ikke spiser svinekød, spise den. Det bliver dermed virkelige en ret for alle.