Stenslag er aldrig en god overraskelse. Du hører den velkendte lyd af en genstand imod din forrude, og håber, og beder til, at det er småt nok til at kunne fikses, uden at behøve at skifte hele ruden. Det er nemlig afhængig af, hvor stenslaget sidder, og hvor stort det er, om du skal skifte din rude. Hvis det er et stort stenslag, skal ruden skiftes, og hvis stenslaget sidder og blokerer dit syn, skal ruden skiftes, og så er det tid til at køre din Ford til en Ford mekaniker i Aalborg. Du må nemlig ikke køre med et stenslag, som blokerer dit udsyn, og derfor vil bilen heller ikke kunne komme igennem et syn, hvis stenslaget hæmmer dit udsyn.

Få repareret din rude

Det er ærgerligt at få et stenslag i ruden, men det betyder dog ikke altid, at du skal have udskiftet ruden. Det betyder dog, at du skal være hurtigt, for jo hurtigere du får repareret dit stenslag, jo mindre bliver risikoen for, at skaden udvikler sig, og revnen løber. 

Derfor anbefales det, at du sætter et rudeplaster på dit stenslag. Det forhindrer, at der kommer vand og snavs ned i skaden, hvilket gør det nemmere at fikse.

Du fikser skaden, ved at hælde speciallim ned i den, og derefter hærde det med UV-lys. Det kan du både gøre selv, men det anbefales at få en professionel til det.

Et stenslag trækker prisen ned

Står du, og overvejer at sælge din bil, skal du være opmærksom på, at et stenslag kan trække bilens værdi ned. Især hvis stenslagende er tydelige eller dårligt repareret. 

Det gør sig dog også gældende, hvis du køber en brugt bil. Der skal du være opmærksom på, om der er et stenslag, som kunne udvikle sig, eller om der er en dårlig reparation af forruden. Du skal også være opmærksom på det, hvis du leaser, da det, hvis det ikke bliver repareret, kan betyde, at du får en efterregning.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>