Microcement har eksisteret siden 1920. Det er noget som der for nyligt er kommet til Danmark med stor succes, men noget vi de sidste 100 år har anvendt i store dele af verden. Microcement er et alternativt produkt for almindelig cement. Microcement består derfor af cement, hvor man har tilsat polymer i. Dermed er der flere navne du måske har stødt på i forhold til microcement. Man kan kalde det polymerbeton, microbeton eller silkecement.

Microcement kan du anvende på gulve både inde og ude. Der skal blot påføres et tyndt lag i få mm tykkelse til trods for at det bliver armeret med fibernet. 

Fordele ved at anvende micocement

Der er flere fordele ved at anvende microcement. Først og fremmest giver microcement et flot finish og klart det flotteste resultat, hvis du sammenligner det med almindelig cement. Fordelen ved microcement er at du skabe præcis den overflade og det resultat du ønsker. Microcement er et stærkt og holdbart materiale, hvorfor det kan holde i længere tid. Derudover er det let at vedligeholde, da det kun kræver minimal vedligeholdelse i form af rengøring. 

Når du anvender microcement slipper du for at fuge i f.eks. badeværelset. Du kan dermed have et fugeløs gulv af microcement. Det giver både et flottere resultat, men betyder også at du slipper for at rengøre og vedligeholde fugerne. 

Hvem kan anvende microcement?

Microcement er ikke noget du kan købe på de danske byggemarkeder. Det kræver en certificering for at indkøbe, hvorfor det kun er udvalgte fagfolk der har adgang til det. Det skyldes at man uddanner og træner fagfolk i at anvende det bedst muligt. Det er både for at sikre at du som kunde får et flot resultat, da der altid er 10 års garanti på microcement.

Vi har her fundet den mest kompetente fagmand til at udføre microcement i århus.