Vi mener ikke kun, om du synes, at tøjet passer til dig og pænt, for man må sige, at med jagttøj, så er det mest brugsværdien end, om man synes, det passer til ens stil, der er vigtigst.

Man må da gerne gå efter noget mere uformelt jagttøj, hvor man mest kigger efter, hvordan det ser ud, end om det er brugbart.

Men er man ude i at skulle finde sig noget jagttøj, der skal bruges i praksis ude i jagten, så handler det jo her om, at det er bedækket med noget camouflage, som passer til omgivelserne, og at der er de rette lommer til opbevaring, og at tøjet ikke kommer i vejen for, at man bevæger sig rundt på jagt.

Dog er det rimelig vigtigt, at dette jagttøj passer til dig i den forstand, om det sidder passende til din krop; at det ikke er for stort eller for småt.

Man kan selvfølgelig få skræddersyet noget jagttøj, hvis man er til den slags, men det nemmeste er helt klart, at man tager ned i en jagtbutik eller køber det online som her: https://www.iversen-import.dk/jagttoj.html

På den måde får man en god fornemmelse for, om det passer til en eller ej, og så kan man altid returnere det og bestille en større eller mindre udgave, så tøjet ender med at passe.

Forestil dig lige, at du befinder dig ude på jagt, men dit bytte bliver ved med at forsvinde, og så opdager du, at dine gule sokker i bedste Benny-stil titter frem som lygter i mørket, som dyrene ikke kan undgå at se (og måske griner indvendigt ad).

Eller du bøvler med dine ærmer, fordi de basker omkring, og du kan ikke få dine arme ud af ærmerne, fordi de er for lange.

Ingen af dele er et kønt syn, men det ødelægger også din jagtoplevelse, så sørg altid for at have det passende jagttøj med.