øreringe

Dine øreringe kan nogle gange komme i vejen

Dine øreringe kan nogle gange komme i vejen

editorial

Man kan have løse øreringe i, som man tager på, når man skal i byen eller bare være lidt fin, og så kan man have permanente ringe i ørene, som det lige tager lidt tid at få ud – disse kan både være store og små.

Måske har man købt sig nogle øreringe i Aalborg, som der er så specielle for en, at man kun tager dem på ved særlige lejligheder.

Men hvis man nu kan lide at have øreringe i det meste af tiden, fordi det er ens stil – om det er med huller i ørene eller løse påsætninger – så skal man lige være klar over, at de kan komme i vejen.

Det kan være alt fra, at ens hår filtrer sig ind øreringene, hvis det nu er sådan nogle, hvor der er meget ornamentering og vedhæng på, og så kan de måske også sætte sig fast i ens trøje, når man lægger hovedet på siden – eller det sker på andre, når man læner sig op ad dem.

Nogle gange må man tage de øreringe ud

Så er der også ved besøget hos frisøren, hvor de øreringe kan være i vejen, så man må tage dem ud, inden man kan blive klippet.

Skal man en tur gennem en metaldetektor, så kan det blive et krav, at man tager dem ud, selvom man kan bevise, at det er dem, der sætter alarmen i gang.

Er man ikke vant til at tage dem ud, så kan det tage tid, hvis man så står der i lufthavnen og skaber en kø, mens andre venter på, at man tager dem ud.

Skal man have taget et røntgenbillede af ens hoved, så er det også ofte nødvendigt at tage ens øreringe ud, da de kan komme i vejen for billedet, eller de kan glimte for meget op, når billedet bliver taget.