drømmefanger

En drømmefanger kan også være en flot pyntegenstand i hjemmet

En drømmefanger kan også være en flot pyntegenstand i hjemmet

editorial

Som regel vælger de fleste at bruge drømmefangere til at være dem, som man hænger op, hvor man skal sove, så de kan opfange ens dårlige drømme, man bedre kender som mareridt.

Videnskaben har jo stadigvæk problemer med at forklare sådan noget generelt og fundamentalt som drømmeri, hvorfor mange mennesker tyer til at bruge alternativ videnskab til at forklare og forsøge at løse de problemer, der kan være med drømme.

Dette kan være ved at skabe en drømmefanger eller købe en, som man får velsignet af den rette instans eller bare erhverver sig for at komme de dårlige drømme til livs.

Om det virker, er svært at sige fra person til person, men der er nok noget om placeboeffekten.

Kendere af drømmefangere vil nok kunne komme med en længere forklaring angående, hvad de kan hjælpe mod, og hvordan man skal bruge dem, men her vil vi holde os til, at man også kan bruge sådan en drømmefanger til at pynte op med.

En drømmefanger kan pynte mange hjem op

Det er ikke kun i kolonihaver og hjemme hos gamle hippier, at man finder en drømmefanger eller flere blive hængt op.

Man kan bo i en moderne arkitekttegnet bygning, hvor man gerne vil have suppleret med noget, der kan være en kontrast til det pæne, hvide og de rette linjer i designet.

Måske er man en spirituel person, der godt kan lide at tro på højere magter, så det bare er vigtigt for dem at have en drømmefanger sat op, da det kan give dem ro i kroppen.

Det kan blive helt en form for terapi at sidde og kigge på sådan en drømmefanger, når man skal slappe af.

Man kan som nævnt også fremstille ens egen, og så kan man lave den lidt som en uro, man kan hænge over en krybbe.