bolig

En vedligeholdelsesfri bolig giver dig tid til det, du vil

En vedligeholdelsesfri bolig giver dig tid til det, du vil

Drømmer du om at kunne bruge din tid på det, du vil, men stadig eje din egen bolig? Når du ejer din bolig, skal du stå for vedligeholdelsen af den, og det kan komme til at tage meget tid hver weekend, når der lige er et eller flere projekter på huset, der skal fixes. Derfor kan det være, at du tænker, at det med at eje din egen bolig, ikke er noget for dig. 

Men hvis du ikke ejer din bolig, går du også glip af muligheden for at sætte dit præg på den. Du bestemmer for eksempel selv, om du vil male boligen, og om der skal ændres noget på køkkenet eller badeværelset.

 

En god måde for dig at forene muligheden for egen bolig med et liv, som du ikke skal bruge på vedligeholdelse, er, at du køber en vedligeholdesesfri bolig. Det kan du for eksempel gøre i Dalby Bakke, der ligger lidt uden for Kolding. Der kan du vælge et hyggeligt, nybygget rækkehus, der ikke kræver, at du bruger hver weekend på at vedligeholde det. 

Rækkehusene kommer til at være på enten 98 eller 115 kvadratmeter og have enten to eller tre soveværelser foruden et køkken-alrum og en stor stue. Dermed vil de være ideelle for en børnefamilie eller for seniorerne, der ønsker sig et nemt hus. 

Dalby Bakke ligger ikke langt fra Kolding, og det vil derfor være nemt for dig at komme til og fra arbejde, når du bor der. Samtidig er der heller ikke langt til naturen, hvilket helt sikkert også kan være noget, som du savner, hvis du på nuværende tidspunkt bor inde i centrum af byen. Dermed får du virkelig alt, hvad du kan ønske dig, når du bor i Dalby Bakke: Du ejer, men behøver ikke at vedligeholde, der er kort til byen, og du er tæt på naturen. 

Læs mere på denne website