Dörrar

Er der brug for døren lige her?

Er der brug for døren lige her?

Så er det blevet tid til, at du skal have malet den dør, og så er det egentlig bare lettere at hægte den af, eller også har du tænkt dig at få en ny dør, så du tager den af for at kunne måle ordentligt op for at tjekke, om målene til dørkarmen har ændret sig siden, du fik sat den nuværende dør i.

Sådan en dørkarm kan godt rokke sig lidt rundt, som huset sætter sig, og selvom det måske ikke kan ses med det blotte øje, så er det sådan nogle små forskelle, der kan betyde alverden, når man skal have sat en ny dør op.

Som du lige holder en pause i arbejdet, så bemærker du, hvordan det er at mangle den her dør, som der trods alt ikke er hoveddøren, men en dør, der leder fra et fælleslokale til et andet.

Og det ser da egentlig ud til at fungere meget godt.

Dörrar

Der er formentlig ingen grund til en dør her

Det giver pludselig en helt anden oplevelse at have mere luft her, hvor der også kommer mere lys ind, og man kan nemmere se, hvad der sker i det andet rum, og man kan nemmere lige kalde efter en person, uden der er en dør i vejen.

Faktisk tænker du over, hvor tit den her dør egentlig står åben, og du skal bøvle med en dørstopper eller noget andet til at holde døren åben med.

Det kunne da egentlig være, at det ville fungere meget bedre, hvis der slet ikke var en dør her!

Så sparer du også malingen til den gamle dør eller indkøb af en ny dør væk.

Du kan så lade dørkarmen være lidt autentisk og have den, som den er, eller du kan fjerne hængslerne og mere af dørkarmen, så man lettere kan komme gennem den her passage, uden der er hængsler i vejen eller andre ting.