Maler Valby

Et friskmalet hus, er nemmere at sælge

Et friskmalet hus, er nemmere at sælge

editorial

Der er mange fordele ved at få sit huse malet, før det sættes til salg.

Få et bedre afkast

Selvfølgelig kan det koste en smule penge at få malet sit hus, især når du ikke gør det selv. Men hvis det betyder, at du ender med at få den anmodede pris for dit hus, så vil det være penge, der er godt lagt ud.

Et lag frisk maling får huset til at se nyt ud

Alle vil hellere have noget nyt og skinnende end noget gammelt og beskidt. Selv hvis dit hus teknisk set ikke er ‘nyt’, kan det se sådan ud med et frisk lag maling.

Øg værdien af dit hus

Ifølge forbrugerrapporter kan et nyt lag maling omkring dit hus øge husværdien. Hvor meget? Hvis du beslutter at få ydersiden af huset malet, kan det faktisk øge værdien helt op til 5%!

Øg trafikken til dit hjem

Den første folk ser, når de kommer til dit hus, er hoveddøren. Hvis den er nymalet, ser den smuk og indbydende ud, og det vil give et varigt indtryk for dem der ser dit hus.

Gør pladsen større

En anden fordel ved at få malet hus, før det sættes til salg, er at det kan synes større. Hvorfor? Det er fordi man ved at male det – især hvidt – vil gøre værelserne renere og lysere og give en illusion om, at huset er større.

Kom forrest i køen af sælgere

Hvis en boligkøber ser på et antal hus på en dag, og dit er det eneste der er nymalet, kan det efterlade et varigt indtryk. Dit hus vil skille sig ud fra mængden og blive solgt hurtigere end de andres.

Kontakt den lokale Maler i Valby for at høre mere om hvordan dit hus kan blive mere attraktivt for potentielle købere.