tandlæge

Få den bedste tand behandling hos din lokale tandlæge

Få den bedste tand behandling hos din lokale tandlæge

Du er sikkert vokset op med en skoletandplejer, som ved hvert besøg nøje indprentede dig, at du skulle huske at passe dine tandlæge besøg. Også som voksen.

Hvorfor skal jeg gå til tandlæge en gang om året?

Det er vigtigt at gå til tandlæge en gang om året – faktisk allerhelst to – hvis du ønsker at bevare dine tænder sunde og intakte resten af dit liv. Da du var barn, skiftede du på et tidspunkt alle dine mælketænder ud med det, der kaldes blivende tænder. De blivende tænder er dog ikke mere blivende, end at de kan blive syge og gå til, hvis de ikke bliver passet og plejet på behørig vis. Og når først tænderne i det blivende tandsæt er væk, vokser der ikke nye ud.

Dette betyder, at hvis der går for lang tid mellem de forebyggende tandlæge besøg, vil du risikere at skulle leve resten af dit liv med et hul i dit tandsæt. I nogle tilfælde kan den fjernede tand erstattes med et implantat, men hvis også gummerne og kæbe knoglen er angrebet af eksempelvis betændelse eller inflammation, er det ikke sikkert, at der er grundlag for isættelse af et sådant. Og så skal du enten have en bro, eller – i værste fald – en fuld protese.

Find din tandlæge i Hjørring online

Der er således al mulig god grund til en gang hvert halve år at lade tandlægen udføre en grundig tandrens og et dertil hørende eftersyn af dine tænder og af dit tandkød. På den måde kan han eller hun nemlig opdage ansatser til diverse dårligdomme, og sætte ind med forebyggende behandling i tide. Og dermed er dine chancer for at kunne beholde dit strålende smil øget ganske betragteligt.

Leder du efter en dygtig og kompetent tandlæge i Hjørring, kan du med fordel aflægge Tandlægerne Brinck Seidelinsgade en visit. Du kan bestille tid til tandlæge besøg på http://www.tandbrinck.dk/