gulvafslibning frederiksberg

Få en professionel og erfaren fagmand til at forestå din gulvafslibning Frederiksberg

Få en professionel og erfaren fagmand til at forestå din gulvafslibning Frederiksberg

editorial

Bor du i et hus eller en lejlighed på Frederiksberg, er der sandsynlighed for, at din bolig har trægulve. Måske er det ikke noget, du tænker så meget over i hverdagen, men et trægulv er faktisk et meget værdifuldt aktiv for din bolig. Især i de større byer er det blevet moderne at erstatte de eksisterende trægulve med glat og hård beton eller epoxy, eller lægge en syntetisk klik parket, som er nemmere at rengøre. Men det er faktisk synd, for træ er og bliver det mest velegnede materiale til gulvbelægning. Naturligvis kræver et trægulv en del pleje – men det er det hele værd, især hvis du en dag står for at skulle sælge dit hus eller din lejlighed, da originale trægulve er i utroligt høj kurs.

Start på en frisk med en gulvafslibning og efterfølgende behandling af trægulv

Måske har du selv overvejet, om det virkelig var umagen værd at beholde det gale trægulv. Især hvis det fremstår nusset og snusket, fordi det efterhånden er godt slidt. Et trægulv i dårlig stand ligner ikke et aktiv for en bolig – snarere tvært imod. Men den gode nyhed er, at dit trægulv kan reddes med en skånsom og effektiv gulvafslibning. Du behøver ikke at være nervøs for, om en gulvafslibning kan ødelægge dit gulv. Ved en gulvafslibning fjernes kun de øverste 1 – 2 millimeter af gulvet – det er her, alt det grimme og grå (som består af nedtrådt støv og snavs) sidder, som får dit trægulv til at fremstå mat og træt i overfladen.

Benyt professionel gulvafsliber

Det er tilrådeligt, at du i denne forbindelse kontakter en professionel og erfaren gulvmand, som har de bedste forudsætninger for at vurdere, hvad dit trægulv har brug for – og for at opnå det perfekte resultat af såvel gulvafslibning som efterbehandling. Klik ind på Gulvkanonen.dk og find din professionelle gulvmand.