Kanttråd til robotplæneklipper

Få hjælp til at nedlægge kanttråd til robotplæneklipper

Få hjælp til at nedlægge kanttråd til robotplæneklipper

editorial

Er du nybagt ejer af en moderne robotplæneklipper? Så bør du sørge for at din kanttråd er monteret korrekt fra start af.

Hvad er kanttråd?

Kanttråd – eller afgrænsnings kabel, om man vil – er en form for kabel som skal monteres rundt langs kanten af din græsplæne hvis du har en robotplæneklipper. Kanttråden forhindrer din robotplæneklipper i at søge unde for den ønskede operations radius og derved risikere at ødelægge dine bede eller komme galt af sted.

I en robotplæneklipper sidder der indbyggede sensorer som fortæller maskinen om der er kanttråd i nærheden. Er dette tilfældet vil robotplæneklipperen vende om og dermed holde sig inden for den afgrænsede perimeter.

Hvordan monterer jeg kanttråd til robotplæneklipper?

Har du således netop anskaffet dig en robotplæneklipper bør du ikke sende den på arbejde førend du har monteret den medfølgende kanttråd på sikker og forsvarlig vis.

Mange have ejere vælger at montere kanttråden over jordens overflade, i højde med græsset. Denne form for montering sker ved hjælp af pløkker og er langt fra optimal. Når du vælger at montere kanttråd til robotplæneklipper oven over jorden risikerer du at legende børn eller dyr snubler i kablet hvorved det forrykker sig. Og så kan du begynde forfra.

Den bedste metoder til montering af kanttråd er nedfræsning. Ved nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper graves afgrænsnings kablet et stykke ned i jorden, og er dermed ikke synligt. Samtidig ligger kablet fast og flytter sig ikke med mindre du selvfølgelig selv graver der hvor det er nedlagt. Og så slipper du for ødelagte bede eller bortløbne robotplæneklippere.

Hvem kan hjælpe mig med nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper?

Det er tilrådeligt at opsøge et professionelt firma med speciale inden for nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper inden robotplæneklipperen tages i brug. Hos Kabelnedlægning.dk kan du altid finde de aktuelle priser på nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper afhængig af din haves størrelse – se mere på https://kabelnedlaegning.dk/kanttrad-robotplaeneklipper/