dobbelt terrassedøre

Få lys og luft i rummet med dobbelte terrassedøre

Få lys og luft i rummet med dobbelte terrassedøre

Når du skal have nye terrassedøre, er der mange ting, du skal tage stilling til. Skal de være enkeltfagede eller dobbelte? Hvilket materiale skal de være lavet af? Er det vigtigt for dig at kunne åbne terrassedørene helt ud? I denne artikel guider vi dig igennem alle de valg, du skal træffe, så du kan finde frem til de terrassedøre, der passer bedst til dit hjem.

Skal døren være enkelt eller dobbelt?

Det første, du skal beslutte dig for, når du skal vælge terrassedøre, er, om du vil have enkelt- eller dobbeltdøre. Dobbelt terrassedøre er gode, hvis du ønsker at kunne åbne dem helt ud, men de fylder mere end enkeltdøre. Hvis du er trængt med plads, er enkeltdøre måske en bedre mulighed.

image

Hvad skal terrassedøren være lavet af?

Dernæst skal du vælge, hvilket materiale dine terrassedøre skal være lavet af. Der er tre hovedmuligheder: træ, aluminium og PVC. Træ er det mest traditionelle valg, og det kan give dit hjem en varm og indbydende fornemmelse. Aluminium er et mere moderne valg, og det er meget holdbart. PVC er et godt valg, hvis du er på udkig efter noget, der kræver lidt vedligeholdelse.

Hvor stor skal døren være?

Når du har besluttet dig for stil og materiale til dine terrassedøre, skal du beslutte, hvilken størrelse du har brug for. Mål det rum, hvor dørene skal gå, fra toppen af dørrammen til bunden og fra den ene side af dørrammen til den anden. Dette vil give dig de grove mål, du skal bruge for at begynde at kigge efter døre

Hvis du ikke er sikker på, hvilken stil eller hvilket materiale terrassedøre der passer bedst til dit hjem, kan du med stor fordel tage et kig på Klarvinduers udvalg af flotte og funktionelle døre og vinduer. Klik ind og læs mere på klarvinduer.dk.