facadeskilte

Facadeskiltet på din butik eller din virksomhed har stærk signalværdi

image

editorial

Du kan læse meget mere end eventuelt et navn, når du ser på et facadeskilt. Der ligger nemlig en ret stor signalværdi i sådan et skilt. Det er virksomhedens ansigt udadtil, og det skulle jo gerne signalere det, som du tænker, kendetegner din virksomhed.

Derfor bør der ligge en del overvejelser bag valget af facadeskilt.

Hvorfor er facadeskiltet vigtigt?

Uanset om du ejer en mindre detailhandel eller en stor industrihal, så vil et velvalgt facadeskilt kunne signalere, hvad det er for en butik eller virksomhed, der ligger inde bag ved dette skilt. Derfor bør du nøje overveje følgende enkeltdele på dit skilt:

  • Materialet
  • Størrelsen
  • Størrelse på skriften
  • Skrifttypen
  • Farverne
  • Et eventuelt logo
  • Placeringen på muren

Alle enkeltdele spiller ind på det endelige resultat, og skiltet som helhed taler også sit stumme sprog.

Få fagfolk til at vejlede dig

Står du for at skulle træffe en afgørelse i forhold til alle disse punkter, så kan det være rigtig godt at have en fagmand at sparre med. Hvis du for eksempel kontakter de dygtige folk hos nordiksign.dk, så vil du der blive mødt af professionelle og erfarne folk med en stor ekspertise.

Du vil kunne få gode råd og kompetent rådgivning i forhold til dette komplekse valg.

Det er et ret afgørende valg

Man kan måske mene, at et facadeskilt bare er et skilt, men det er også noget mere end det. Dels er der det her med et image og en signalværdi, og dels så vil sådan et skilt skulle bruges i rigtig mange år. Måske vil det oven i købet blive dit firmas endelige kendetegn.

Derfor skal det gerne være en langtidsholdbar løsning, der kommer til at hænge på facaden. Dit firma kommer dermed så at sige til at hænge på den i mange år. Så det er en rentabel investering.