biler

Find brugte biler af nyere årgange online

Find brugte biler af nyere årgange online

editorial

Skal bilparken i det lille hjem udvides, eller skal den lille bil skiftes ud med en større – måske i anledning af en nært forestående familie forøgelse? Så har du nok andre planer med dit budget end at fyre det hele af på en splinterny bil. Også selv om det virker tillokkende at anskaffe den seneste nye model.

Brugte biler – ikke blot sminkede lig

Her skal du så tænke på, at de flotte, nye biler med alt det smarte ekstra udstyr og lækre features, du ser i reklamerne, om ganske få år vil have mistet størstedelen af deres værdi. En ny bil begynder allerede at falde i værdi det øjeblik, den triller ud fra forhandleren. Og efter tre år er en ny bil måske kun en tredjedel af sin nypris værd. Dette betyder til gengæld, at de biler, som for tre år siden var ganske nye, på nuværende tidspunkt er blevet til at betale for dig.

En brugt bil behøver, med andre ord, ikke at være en tussegammel og ildelugtende spand. Mange mennesker – især de, som bruger deres bil aktivt i forbindelse med deres erhverv – vælger at udskifte bilen efter ganske få år, fordi de er afhængige af at bilen er i så ny stand som overhovedet muligt. Det samme gælder leasing firmaer, hvis aflagte biler er rigt repræsenteret på brugtbils markedet. Og dette kan komme dig til gode, når du leder efter en brugt bil af høj kvalitet.

Find brugte biler online – det betaler sig

Hvis du vil slippe for at skulle ligge og rakke rundt mellem alle de mange brugtvogns forhandlere, som findes i dit område, kan du på Biltorvet.dk finde annoncer fra samtlige autoriserede forhandlere af brugte biler i Danmark. Her er du sikker på, at prisen står mål med kvaliteten, når du er i markedet efter en god, brugte bil. Se alle biler her.