Brugte biler

Find de bedste brugte biler online

Find de bedste brugte biler online

editorial

Er du i markedet efter en udvidelse eller en udskiftning af den hjemlige bilpark? Så har du sikkert allerede begravet dig i glittede brochurer fra diverse forhandlere. Bil reklamerne på tv og internet begynder pludselig at give mening, og du dagdrømmer måske om den seneste nye model fra dit favorit bilmærke.

Men du skal være forberedt på at skulle erlægge en ikke uanselig købesum for det nye vidunder. I Danmark er nye biler utroligt dyre, ikke mindst på grund af de skatter og afgifter, som pålægges fra statens side. Det er for den almindelige løn modtager praktisk taget umuligt at skaffe kapital til en splinterny bil uden at skulle optage et bil lån.

Du vil måske mene, at det at sætte sig ind i en fabriksny bil er alle pengene værd. Men duften af fabriksnyt indtræk og glæden ved det top moderne elektroniske udstyr vil næppe kunne overdøve ærgrelsen over det værditab, som en ny bil typisk vil lide under – for de flestes vedkommende inden for de første tre til fem år af deres levetid. Og dette værditab starter så snart din bil triller ud over kantstenen foran forhandleren.

Slip for værditabet – køb din nye bil brugt

I løbet af et par år kan du således komme til at stå i en situation, hvor du skylder mere i din bil end den faktisk er værd. Samtidig vil du kunne se tilsvarende modeller blive solgt på brugtmarkedet for en brøkdel af din bils nypris. Det kan altså sagtens betale sig at lede efter en brugt bil af nyere dato, når du står for at skulle købe bil. Det kan sagtens lade sig gøre at finde en god brugt bil, hvis du altså leder hos de rette forhandlere.

Du kan se annoncer for brugte biler til salg online på bilportalen https://www.biltorvet.dk/