plakater, plakat, personlige plakater

Find smukke, eventyrlige og personlige plakater online

Find smukke, eventyrlige og personlige plakater online

editorial

Skal din bolig dekoreres på smagfuld vis? Så kan du med fordel overveje plakater i høj kvalitet. Med plakater kan du skabe stemning og atmosfære, uden at det behøver at koste en mindre formue. Og til forskel fra fordums billige plakater i inferiøre materiler holder plakater anno 2021 en anderledes høj kvalitet. I hvert fald hvis du køber dem hos en dygtig producent. Og en sådan finder du i den danske virksomhed ViSSEVASSE.

Hvem er ViSSEVASSE?

ViSSEVASSE er et københavnsk baseret design studie som er opstået på baggrund af et samarbejde mellem illustrator og grafisk designer Dorthe Mathiesen, Dorthes mand Karsten Mathiesen og parrets kreative datter Ronja Mathiesen. Foruden den lille familie består ViSSEVASSE af 12 ansatte som arbejder med offset og digitalt tryk i det til virksomheden hørende papir studie.

Foruden flotte plakater i douche farver fremstiller ViSSEVASSE forskellige typer puslespil og spil, notesbøger i varierende størrelser og farver, anlednings kort til alle typer begivenheder (for eksempel bryllup, fødselsdag, jubilæum eller barnedåb), rammer i forskellige materialer, størrelser og farver samt lækkert genanvendeligt gavepapir.

Virksomhedens hoved produkt er dog stadig de smukke og farverige plakater som med deres stilrene design og lækre farver passer ind i et hvert kvalitets bevidst hjem. Og du kan med stor fordel gå på jagt efter plakater til alle husets rum i firmaets store online sortiment.

Hvorfor skal jeg købe mine plakater hos ViSSEVASSE?

Når du køber en plakat fra ViSSEVASSE får du del i et særligt univers bestående af stemninger og drømme. Uanset hvilket rum i huset som skal dekoreres med plakater kan du finde den helt perfekte plakat i det store og velassorterede udvalg i den online shop.

Du finder plakater med mange forskellige smukke og stemningsfulde plakater i fortryllende farver i den online shop – klik ind og se de flotte plakater på vissevasse.dk