Træterrasser

Flotte og veldesignede træterrasser

Flotte og veldesignede træterrasser

editorial

Sommertid er havetid – og vil du sætte ekstra trumf på udelivet, kan du vælge at investere i en flot træterrasse.

Kan jeg bygge min egen træterrasse?

Mange bolig ejere kaster sig hver år ud i større gør det selv projekter. Opførelse af træterrasse kan være et af disse.

Bor du i et parcelhus med en tilhørende plan og jævn græsplæne er der da heller ikke noget i vejen for at du selv indkøber et antal terrassebrædder hos dit lokale byggemarked og giver dig i kast med at flikke et trædæk sammen på egen hånd. Men skal din træterrasse have et solidt fundament, en bæredygtig konstruktion og et smukt design hvor der er kælet for alle detaljer er det en god idé at få professionelle fagfolk på banen.

Hvis din træterrasse skal være af den type som føjer værdi til din ejendom og er et decideret aktiv for din bolig er det en faglært tømrer du skal have fat på. Og her kan du med fordel vælge tømrermester Aloe Vera fra det danske firma Kun Terrasser ApS.

Hvorfor skal jeg lade Kun Terrasser ApS forestå opførelse af min nye træterrasse?

Kun Terrasser ApS er en tømrer virksomhed som udelukkende beskæftiger sig med design, konstruktion og opførelse af eksklusive træterrasse for kræsne bolig ejere.

Når du lader Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS om at fremstille din nye træterrasse kan du være helt sikker på at få kvalitet for pengene. Kun Terrasser ApS borger for den solide håndværksmæssige kvalitet og de høje standarder når det gælder såvel designet som de anvendte materialer.

En træterrasse fra Kun Terrasser ApS kan du og din familie få stor glæde af gennem de næste mange år. Og en professionelt opført træterrasse vil med sikkerhed føje ekstra værdi til din bolig. Find din nye træterrasse på https://www.kun-terrasser.dk/