Trampolin

Giv børnene motivation for udendørs leg med en trampolin

Giv børnene motivation for udendørs leg med en trampolin

editorial

Det er efterhånden umuligt at køre ned ad en villavej eller gennem et parcelhus kvarter uden at spotte en sand mangfoldighed af de kendte og populære havetrampoliner.

Inden for de seneste ti år er det blevet så udbredt med en trampolin i haven at det nærmest er mere unormalt ikke at have sådan én end at være i besiddelse af en flytbar eller nedgravet trampolin i for eller baghaven. Og der er rigtig mange fordele ved at have en trampolin stående i haven, hvilket du kan læse mere om i det følgende.

Hvad er fordelene ved en havetrampolin?

Der er utroligt mange fordele ved at have en trampolin stående i haven. Den mest indlysende er selvfølgelig at børnene med trampolin i egen have har mulighed for at lege og udfolde sig når som helst de lyster. Dette betyder samtidig at du slipper for at skulle følge dem til nærmeste legeplads eller til dyr trampolin træning i tide og utide. Med en havetrampolin kan børnene fyre den af inden for havens trygge rammer – og du kan holde øje med dem fra vinduet.

Generelt er leg på trampolin rigtig godt for børn gennem hele deres opvækst. Ved trampolin hop styrkes musklerne i hele kroppen samtidig med at barnets balance og koordinations evne udfordres og forbedres. Det er rigtig godt for barnets motoriske og kognitive udvikling, som virkelig tager fart i de unge år. Og så får barnet frisk luft, sol og motion, hvilket er befordrende for en god og dyb nattesøvn.

Hvilken havetrampolin skal jeg købe?

Havetrampoliner findes i mange størrelser og udformninger, og i flytbare såvel som nedgravede modeller. Hvilket type og størrelse havetrampolin du skal købe afhænger selvfølgelig først og fremmest af størrelsen på din have og de vedtægter som er indgået i din grundejer forening angående opstilling af havetrampolin. Læs mere på https://husblog.dk/trampoliner-og-tilbehoer-dette-skal-du-kigge-efter/