skrothandler

GIv dit skrot til en skrothandler

GIv dit skrot til en skrothandler

En skrothandler vil du måske få brug for på et tidspunkt, hvis det er du har noget jern eller metal, som du egentlig ikke skal bruge til noget. Hvis det bare ligger og fylder, så vil du faktisk kunne få penge for det, hvis du altså har nok. Det er selvfølgelig ikke en guldmine, men det er formentlig en bedre løsning og få lidt penge for det, frem for, at det blot bliver liggende og fylder et eller andet sted. 

De mange forskellige kategorier

Dog er netop skrot et vidt begreb, da der er flere forskellige kategorier. Der er det som kaldes formateriale, som typisk er cykler og lignende. Det er altså på ting, hvor det ikke er hundrede procent jern, men hvor der også er noget træ eller plastik i det. Så vil der også være rent jern, og der er det altså ligesom navnet siger, netop at det er helt rent jern. Der er altså intet andet at finde på det, end blot det rene jern. 

Du kan også aflevere din gamle og ødelagte bil, den skal dog være miljøbehandlet. Det vil sige, at bilen skal være tømt fuldkommen fra alle væsker. Taget skal også af og det samme skal hjulene. Der må reelt set ikke være andet tilbage, end blot skelettet fra bilen. Der findes også kategorien, som er kendt som svært jern.

Hvis det skal i svært jern-kategorien, så er det fordi det minimum er 6 mm over det hele. Der er flere forskellige kategorier, og det er formentlig smart af dig, hvis du undersøger, hvad det er du har liggende, men også hvilken kategori, som du tænker det skal i. Det kan nemlig gøre hele processen hurtigere, hvis du allerede har en ide om, hvor det skal hen. Hvis du får skrottet væk, så får du både mere plads, men du hjælper også miljøet, hvilket er yderst populært af mange i øjeblikket.