truck

Guide til at vælge din næste gaffeltruck

Guide til at vælge din næste gaffeltruck

editorial

Er du på jagt efter en ny gaffeltruck eller går du med overvejelser om det er bedst at købe eller lease din næste gaffeltruck? Vi har netop lavet denne lille guide til dig, så du kan se hvilken fordele og ulemper der er ved begge løsninger, så du måske bliver bedre klædt på i forhold til din beslutning.

En gaffeltruck kan løse mange forskellige opgaver i en lagerhal, produktionsvirksomhed, eller når du skal aflæsse eller pålæsse lastbiler. Det vigtigste er et at finde en gaffeltruck som egner sig til opgaven inde eller ude, samt at det er en model der passer i størrelsen i forhold til dine arealer.

Fordele og ulemper ved at købe en gaffeltruck

Hvis du overvejer at købe en Gaffeltruck er der naturligvis fordele og ulemper ved det. Som udgangspunkt er det altid en fordel at eje sine maskiner. Dermed vil det fremgå som et aktiv i regnskabet, da gaffeltrucken vil være købt og betalt. En gaffeltruck er dog ikke helt billig, hvorfor det kræver noget likviditet i virksomheden for at kunne købe. Derudover vil den naturligvis miste værdi for hvert år, fordi den bliver ældre og der kommer nye på markedet.

Det er derfor en opvejelse af, hvornår den er tjent ind igen sammenlignet med at leje eller lease en gaffeltruck samt om du kan undvære den nødvendige likviditet i virksomheden

Fordele og ulemper ved at lease en gaffeltruck

Flere virksomheder vælger at lease en gaffeltruck på trods af de har likviditet i virksomheden. Når man leaser en gaffeltruck har en fast omkostning hver måned på din gaffeltruck. Når leasingperioden udløber, kan du frit udskifte din gaffeltruck til den nyeste model på markedet. Det er dermed en fleksibel løsning, som ikke kræver at du binder en stor del af likviditeten.

Hos protruck.dk finder du et stort udvalg til skarpe priser