Mange har i dag en hjertesag, som du virkelig brænder for og støtter op om. Nogle donerer et beløb hver måned og andre støtter i perioder – man kan støtte på lige den måde man ønsker og kan. Det er ikke alle der har en decideret hjertesag, men måske støtter man bare lidt engang imellem i forskellige sager. Det er meget forskelligt hvad folk gør og hvilke sager de vælger.

Nogle støtter ingenting, og det er også fint. Det er op til en selv hvad man vil støtte og om man vil støtte. Men nogle kan også sidde og egentlig gerne vil støtte, men ved ikke hvordan og hvad de skal støtte. Der findes heldigvis mange måder hvorpå man kan støtte og støtte lige på den måde man har lyst til.

Hvis man eksempelvis er en af de mange, som er blevet træt af det materialistiske gaveræs, plastiklegetøj og lignende, så kan man købe gaver som fx går ind og støtter projekt red regnskoven. Så kan man på den måde stadig give en god gave til sin niece eller sit barn og samtidig støtte et godt formål.

Find et projekt som betyder noget for dig 

Hvis du gerne vil støtte noget engang imellem eller fast, så find et projekt som har en slags betydning for dig. Hvis du eksempelvis har en kærlighed for skovene i Danmark, dyrene i regnskovene i verden og bare naturen generelt, så kan det være at projekt red regnskoven er noget for dig.

Så ved du at når du støtter med penge eller køber noget hos en organisation som arbejder på red regnskoven, at så er du med til at hjælpe med at bevare de smukke skove og dyr. Mange finder fred i en skov, løber en tur i en skov og bruger lidt skoven og naturen til at finde ro i hverdagen.

Hvis man er en af dem der gør det, så betyder det formentlig også meget for en, at skovene bliver i mange år og helst foraltid. Hvis ikke der var organisationer der prøvede at rede regnskovene, så var de er måske ikke om nogle år, derfor kan det være rigtig godt at støtte op om nogle sager engang imellem – ikke kun for ens egen samvittigheds skyld men også for at organisationer kan fortsætte deres gode arbejde.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>