Kreatin

Hvorfor skal jeg bruge kreatin som kosttilskud?

image

editorial

Hvis du føler, at du har svært ved at få det optimale ud af din træning, kan kreatin være en mulig løsning for dig. Undersøgelser har vist, at et regelmæssigt indtag af kreatin i forbindelse med træning kan hjælpe med at øge såvel muskelmasse som styrke. Du vil dermed få ekstra energi til at gennemføre hård træning, og samtidig kunne udføre endnu tungere øvelser samt udføre eksplosions øvelser med større kraft.

Når muskel massen øges, og der er mulighed for frigivelse af mere energi i musklerne, får du bedre forudsætninger for at opbygge en større grad af udholdenhed. Du vil samtidig opleve at din restitution forbedres og at du derfor vil kunne træne hyppigere og i længere tid.

På den måde kan kreatin altså hjælpe dig med at optimere din træning på mange planer. Og så vil du samtidig kunne give din krop et boost som kan gøre den stærkere og mere modstandsdygtig.

Hvor kan jeg købe kreatin pulver til kreatin shakes?

Den nemmeste måde hvorpå du kan tilføre kroppen ekstra kreation er ved hjælp af shakes som blandes af kreatin pulver og vand. Kreatin pulver er et kosttilskud som føres i mange forskellige online shops og fysiske butikker. Når du køber kreatin pulver bør du, som det er tilfældets ved indkøb af alle former for kosttilskud, se dig godt for. Det er altid en god idé at vælge en forhandler som ved hvad det drejer sig om.

Du bør derfor først og fremmest vælge en dansk forhandler af trænings kosttilskud og udstyr som er drevet af dygtige fagpersoner med en høj grad af kendskab til de enkelte produkter. På den måde vil du kunne få den rette vejledning og rådgivning i forhold til indkøb og brug af kosttilskud som for eksempel kreatin pulver. Du kan finde en sådan forhandler på https://www.only-approved.dk/.