invisalign

Invisalign – hvis du ikke gider togskinnerne!

Invisalign – hvis du ikke gider togskinnerne!

editorial

Lader du skæve tænder være skæve tænder, fordi du ikke vil bære dit grimme togskinner? Så læs med her – nu er det nemlig muligt at få rettet tænderne med den usynlige bøjle fra Invisalign.

Drømmer du om et hvidt og flot hollywoodsmil med helt lige tænder, men kan du bare ikke se dig selv med de traditionelle togskinner? Du er ikke den eneste, og netop derfor er Invisalign-systemet blevet mere og mere populært gennem de seneste år.

Vi har talt med klinikken You Smile I Smile (https://yousmileismile.dk/), der udelukkende arbejde med Invisalign, når de udfører tandregulering, for at få en bedre forståelse af, hvad det egentlig går ud på.

Alle fortjener et flot smil

At You Smile I Smile har dedikeret klinikken til You Smile I Smile skyldes, at de mener, at alle fortjener et flot smil, og som professionel tandlægeklinik ved de, at de færreste voksne ønsker at bære togskinner.

Invisalign er et godt alternativ.

Med Invisalign kan tændernes rettes med en tandskinne, der er produceret af gennemsigtig plastik og tilpasset patientens nøjagtige tandstilling, så den bliver mere eller mindre usynlig. Det lyder for godt til at være sandt, men det er det ikke.

Der er selvfølgelig prisen, der ikke er helt billig; mellem 20.000-49.000 kr. siger man som udgangspunkt, at en tandretning med Invisalign koster. Men det er alle pengene værd, når du efterfølgende kan se dig selv i spejlet og smile med helt lige tænder. 

Vil du sætte prikken over i’et på din tandregulering, kan du overveje at afslutte behandlingen med en afblegning. Det kan du sagtens, og du vil glædes hver eneste gang, du smiler – hvad enten det er til dig selv eller til en forbipasserende. Og der er nu ikke noget som et flot smil, der kan gøre verden til et sjovere og dejligere sted at være.