Det historiske, danske brand fremstiller utrolig mange flotte produkter til hjemmet her i blandt skønne figurer i træ. De kan pryde dit hjem i vindueskarmen, på bordet eller på en hylde. De skaber liv, sjæl og varme i dine rum. En af de populære figurer er den søde og charmerende Kay Bojesen elefant. 

Sød og charmerende Kay Bojesen elefant 

Den fine elefant fra Kay Bojesen er fremstillet i egetræ af høj kvalitet. Figuren måler 12,7 cm i højden, 15,7 cm i bredden og 10 cm i dybden. Det flotte design er skabt i 1953 af Kay Bojesen. Her designede han også den ikoniske abe og den søde bjørn. Disse figurer er en stor del af dansk historie, da de er blevet folkeeje og kan findes i utrolig mange danske hjem. Træet bærer præg af den nordiske, minimalistiske stil og passer derfor let ind i mange hjem. 

Giv elefanten fra Kay Bojesen til en du holder af

Når du skal købe en gave til dåbsfest, konfirmation, studentergilde, rund fødselsdag eller måske bryllup, så er ting til hjemmet altid en oplagt idé. Til de helt små kan den jo let passe ind på børneværelset. Til den unge mand eller kvinde kan den være med til at pynte på kollegieværelset eller i den lille studielejlighed. Fødselaren eller det nye brudepar kan ligeledes få stor glæde af den flotte Kay Bojesen elefant, som kan pynte på sofabordet eller i vindueskarmen. 

Hvor shopper jeg Kay Bojesen?

Du kan købe de flotte træfigurer fra Kay Bojesen i et væld af butikker og webshops. Designklassikershop.dk har et stort udvalg af produkter fra det danske brand. Du kan blandt andet finde den fine Kay Bojesen elefant samt aben, bjørnen, kaninen, gyngehesten, hunden og flodhesten. Designklassikershop.dk tilbyder fri fragt ved køb over 499 kr. og har også altid gode tilbud i deres online shop.