led paneler

LED paneler - Klart det rette valg

LED paneler - Klart det rette valg

editorial

LED lys – Til den økonomibevidste forbruger, med en miljøvenlig indstilling

Går du og leder efter steder hvor du kan spare? Spare på dit CO2 udslip, forbrug og mindske dine udgifter samtidigt? Så er LED lys klart det rigtige sted at starte. Eller måske er det din virksomhed, som gerne vil gøre markedsføringen mere grøn, formindske klimaaftrykket og køre udgifterne i bund? Så se med her. 

Hvordan opnår jeg alt dette, med LED lys paneler? 

Dette er faktisk ganske enkelt. Fra et rent matematisk standpunkt, går alle disse nemlig op i en højere enhed, når du vælger at benytte den næste generation af lyskilder, nemlig: LED lys. 

image

Hvad er forskellen på sparepærer og LED? 

Forskellen på de almindelige, traditionelle typer af pærer, sammenlignet med LED, er ganske slående. For at nævne et eksempel, der er yderst relaterbart for os alle, så kan elregningen nogle gange komme som lidt af et chok. Specielt efter de kolde vintermåneder, hvor solen ikke har været til stede.

Når du vælger LED  paneler, kan du forvente at hver enkelt pære bruger 5x mindre strøm, hvilket gennemsnitligt vil lede til et beløb á: 1000,- Kr. pr. pære, pr. år. Med alle de lyskilder vi alle har til rådighed i vores hjem og på vores arbejdspladser, kan dette meget hurtigt løbe op. Derudover har de gammeldags typer af elpærer en gennemsnitlig levetid på 10.000 timer, hvorimod LED har en gennemsnitlig levetid på 15.000 timer. 

Hvis du kunne tænke dig at beregne, præcist hvad dit skift til LED vil betyde, for din økonomiske situation? Så kan du eventuelt tælle alle de lyskilder, som du har installeret i din bolig eller ejendom. Træk 1000,- Kr. fra hver enkelt af disse og se resultaterne. Tøv ikke længere, tag kontakt til din foretrukne, professionelle leverandør og få bestilt dine LED paneler i dag