Maling badekar

Maling af badekar til fornuftig pris

Maling af badekar til fornuftig pris

editorial

Når et badekar bliver slidt og nusset at se på kan det være fristende at smide det ud. Ingen har lyst til at tage bad i et grimet og uhumsk badekar – og hvis det alligevel bare står og optager plads i dit badeværelse er der ikke noget at sige til at du ønsker dig en lækker bruseniche i stedet.

Men her bør du træde varsomt. Du kan nemlig risikere at smide barnet ud med badevandet, så at sige, hvis du vælger at skrotte badekarret i forbindelse med renovering af dit badeværelse. Dit gamle badekar kan sagtens repræsentere en vis værdi, også selv om det er skrammet og misfarvet i emaljen.

Efterspørgslen på huse og lejligheder med badekar i eget badeværelse er nemlig stigende. Og derfor vil dit gamle badekar, såfremt du altså får det sat flot i stand, kunne være et stort aktiv for din bolig i forbindelse med et salg.

Hvordan sætter jeg badekarret i stand?

Hvis du vil være helt sikker på det optimale resultat når badekarret skal renoveres bør du overlade opgaven til en dygtig badekarsmaler.

En badekarsmaler med det rette udstyr og håndelag vil på få timer kunne forvandle dit plettede og grimede badekar til et strålende nyt et af slagsen. Dette sker ved en procedure som kaldes emaljering af badekar. Ved en emaljering fjernes den gamle emalje, og en ny påføres ved hjælp af en sprøjtepistol.

Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel renovering af badekar ved hjælp af emaljering kan gøre for dit badekar. Og så er det meget billigere, nemmere og hurtigere end at skifte hele badekarret ud.

Den københavnske badekarsmaler Emaljemanden kan hjælpe dig med maling badekar så emaljen kommer til at skinne på ny. Klik ind på emaljering-af-badekar.dk og få et skarpt tilbud på reemaljering af dit gamle badekar.