flos glo ball pendel

Minimalisme eller klassisk - Flos glo ball pendel passer til enhver stil

Minimalisme eller klassisk - Flos glo ball pendel passer til enhver stil

editorial

Begyndelsen på det italienske firma Flos (der betyder ”blomst” på latin) blomstrede ud fra en strålende idé: at skabe lampedesign, startende med en pære, der ville ændre livsformen for både det italienske marked og de udenlandske markeder.

Fra møbler til lamper

Dino Gavina og den lille fabrik Eisenkeil i Merano havde allerede skabt møbler sammen med nogle af datidens store designmestre. Men i begyndelsen af 60’erne blev de overbevist om, at tiden var inde til også at skabe nye, smukke lamper.

Ved hjælp af den samme teknologi – undfanget i USA og testet på Eisenkeil – brugt til Cocoon-lampen, brød Castiglioni-brødrene og Scarpa-duoen med at skabe lamper som Taraxacum eller Fantasma, med mange andre smukke og overraskende lamper at følge. Det gælder for eksempel den smukke flos glo ball pendel som i dag hænger i hjem over hele verden.

Unik og smuk lampe

Lampen er ganske unik, selvom den er klassisk. Den passer ind i ethvert hjem hvad enten der er et minimalistik eller et klassisk design. Man kan selv installere den uden de store problemer og man kan indstille højde og lys som man har lyst, og så det passer ind i det lokale hvor man vælger at sætte lampen. Den passer både til et soveværelse eller som midtpunkt i en spisestue, eller stue. Lampen fås i mange forskellige størrelser, og hvis man på et tidspunkt vil skifte lampe ud med en af Flos mange andre design, så er det også en mulighed. Lampen kan sælges til kendere over hele verden.

 

Passer ind i alle typer hjem

Der er intet så vigtigt som at have den rigtige belysning i sit hjem, og lyset skal passe til det lokale hvor det er i. små designeren bag Flos glo ball pendel har tænkt på alle disse små detaljer.

Køb en flos glo ball pendel allerede i dag og få en lampe som dine venner vil misunde dig. 

Title
Flos pendel lampe er unik, men klassisk

Description
Flos glo ball pendel er en af de smukkeste lamper i verden. En klassisk unik lampe, der passer ind i ethvert hjem. Klassisk eller moderne. Kontor eller stue