bedste senge, god, test

Nogle gange kommer der ganske enkelt en dårlig model med i en test!

Nogle gange kommer der ganske enkelt en dårlig model med i en test!

editorial

Der er næsten ikke noget værre, end når man taber en diskussion, og man vil gøre næsten alt for ikke at tabe næse.

Det samme gør sig oftest gældende, hvis man nu har deltaget i en konkurrence, og man ikke vandt, så bruger man alle midler for at vise, at man egentlig burde have vundet, eller at man skulle gøre konkurrencen om.

Skulle der være sket fejl, hvis man vandt, så brokker man sig jo sjældent.

Men lad os tage sådan noget med, at man er på sovneksperterne.dk for at læse om en test af nogle senge, og her falder man så over en testvinder.

Måske bliver der nævnt nogle andre modeller, der var med i opløbet, eller man nævner de andre i en rangering, om de klarede sig ret så godt eller virkelig dårligt – hvor man så måske i hvert fald skal holde sig fra dem, der endte på sidstepladsen eller slet ikke blev nævnt.

Måske testen skal tages om med en anden model

Det er jo lidt uheldigt for den producent af en seng, som der ender i bunden, og det kan der måske være en grund til.

Men hvis man så studser over, hvordan testen er lavet, så vil man måske falde over, at den givne model af udgaven tydeligvis har klaret sig virkelig dårligt, som den ikke burde.

Sådan nogle testudbydere skaffer jo oftest testmodellerne selv, så de ikke får en ekstra fintunet model hjem fra fabrikken, der klarer sig ekstra godt.

Men det modsatte kan så også ske, at man får fat i en model, der var en fejlfabrikant, som der slet ikke burde være solgt, og som kunden ville få pengene igen for, hvis den var blevet købt i en butik.

Måske klarede ens sengemodel sig bedre i andre test, hvilket giver et fingerpeg om, at testen måske skal gøres om med en anden udgave af sengen.