Går du rundt med ambitioner om at blive din egen brygmester? Synes du, det kunne være skægt at imponere vennerne med øl, du selv har brygget – og kunne du godt tænke dig på sigt at eksperimentere med smag, gæring og aroma stoffer, og på den måde sætte dit helt eget præg på dit hjemmebryg?

Så er du ikke alene. Mange mennesker brygger med stor fornøjelse deres egen øl, og dette foregår som regel med hjælp fra udstyr, som kan købes i velassorterede online shops. Så hvis du ønsker at gøre brygmester drømmen til virkelighed, kan du med fordel starte hos Hjemmebryggeren.

Hvad skal jeg bruge til at starte mit eget hjemmebryggeri?

I modsætning til hvad mange tro, er ølbrygning faktisk hverken særligt plads eller tids krævende. Du har dog brug for det rette udstyr og nogle få gode råvarer for at få det bedste resultat. Hos Hjemmebryggeren kan du i den online shop finde alt, hvad du som nybegynder ud i ølbrygning skal bruge for at komme godt fra start.

Du kan for eksempel til at begynde med investere i en såkaldt Starter Box, som giver dig et grundlæggende indblik i ølbrygning og hvad det handler om. På den måde behøver du ikke at skulle ud og bruge en bondegård på dyrt bryg udstyr – og så får du gode og håndgribelige resultater for få penge og med et minimum af anstrengelse.

En Starter Box fra Hjemmebryggeren består af analogt termometer, vægtfyldemåler, måleglas, 2 gærtanke med literskala og gærrør, hævert med pumpe og flaskefylder, Horolith 1,0 liter, bløde og stive børster til rengøring, kapselpåsætter  samt 100 kapsler. Kort sagt alt, hvad du skal bruge for at brygge en solid øl, og som kan lære dig om de grundlæggende principper i ølbrygning.

Du kan læse mere om ølbrygning på https://www.hjemmebryggeren.dk/