rottebekæmpelse

Ryd op og bekæmp rottebesøg

Ryd op og bekæmp rottebesøg

editorial

Selvom det er fuldstændig umuligt at undgå at få besøg af rotter på ens grund, er der alligevel meget man kan gøre for at undgå at de får lyst til at flytte ind. Som udgangspunkt er det en god ide at sørge for, at der er ryddet op på ens grund. At der ikke er mørke og fugtige områder, som kan bruges som redder. 

Har du frugttræer så sørg for at nedfaldsfrugter bliver samlet op og smidt ud om efteråret. Det skal være i affaldsspanden og ikke i en evt. kompostbunke. I det hele taget skal du undlade at smide mad i komposten og udelukkende bruge den til haveaffald.

Undersøg din bolig oppe som nede

Udover en general oprydning, er det en god ide at gå din bolig igennem. En drømmebolig set med en rottes øjne er en kloak, så begynder den at lugte er det en god ide at få en autoriseret kloakmester ud og få ham til at foretage en TV-inspektion. Viser det sig at der er et hul, skal det lukkes. Du kan blandt andet søge på rottebekæmpelse i Brønshøj, når du skal finde en kloakmester.

Det er også en god ide at gå din bolig igennem, fra a til z. Det er vigtigt at huske på, at en rotte kan klatre op af selv den stejleste væg og krybe ind i din bolig af selv det mindste hul. Sørg derfor at sikre at din bolig er uden huller og revner. 

Rotter kan overføre smitte fra andre dyr til mennesker og det har stor betydning for vores almen sundhed. Derfor er det vigtigt at bekæmpe dem. Har du mistranke om at du har rotter på din grund, har du pligt til at kontakte kommunen og få en rottebekæmper ud. Det er gratis da du betaler via din ejendomsskat.