Algebekæmpelse

Sådan bekæmper du effektivt alger

image

I Danmark er det helt naturligt, at vejret sætter sine præg på de danske boliger. Det gælder alt fra tage, huses overflader, fliser, tagrender m.m. Som husejer kender du derfor nok også til, hvordan ens bolig kan kræve ekstra vedligeholdelse, særligt når det er koldt, blæsende, det regner eller andet. 

I de måneder hvor det regner meget, er det ikke atypisk, at huses tage bliver angrebet af alger. Man ser ofte alger på ældre tage, og der er god grund til at tage sig af det. Hvis man ikke får bekæmpet disse alger, så kan det udvikle sig til mos. Mosset kan forhindre at vandet kan løbe fra taget i ned i tagrenderne – og det får kun mosset til at kunne vokse endnu mere. Man ser ofte også, at det samme sker ved fliser. Det kan være i indkørslen, terrassen eller andre steder, hvor der er lagt fliser. 

Bekæmp effektivt alger

Hvis du er udfordret med et algefyldt område, så er der god grund til at håndtere det. Med en professionel algebekæmper kan dit tag eller fliser få et look der er så godt som nyt. En fagmand inden for dette områder vil have det helt rette udstyr og vide præcis, hvordan hele processen skal gribes an. Når algebekæmpelsen er færdig, kan det være en fordel at få desinficeret taget hvert. 2. til 3. år. På den måde kan man holde alger væk, og give plads til at ens tag kan stå helt smukt. 

Algebekæmpelse i Brønderslev

Hvis du står med din egen bolig, offentlige bygninger eller områder i din virksomhed i Brønderslev, så kan du med fordel kontakte din lokale algebekæmper. Firmaerne vil ofte være udstyret med de nyeste maskiner til at afrense tage, fliser og diverse facader. Som afslutning kan der udføres overfladebehandlinger, imprægnering og coating m.m. for at holde overfladerne så algefri og pæne som mulig. Du kan læse mere her