Spraymaling til badekar

Sådan får du et hyggeligt badeværelse

Sådan får du et hyggeligt badeværelse

editorial

Et badeværelse er en meget vigtig del af dit hjem. De fleste af os nyder vores tid på badeværelset, enten fordi vi tager et brusebad eller et karbad, eller fordi vi gør klar til dagen foran spejlet ude på badeværelset. Du kan gøre dit badeværelse til et rum, hvor du kan slappe af og nyde stilheden for en stund, imens du ligger i badekarret. Vi har derfor skrevet nogle tips til, hvordan du kan gøre dit badeværelse hyggeligt i dette indlæg. 

 

image

 

 

Skab hyggelige omgivelser med duftlys eller duftpinde

Du kan gøre badeværelset til et roligt og afslappende rum ved at investere i lækre duftlys eller duftpinde, der kan give rummet en herligt duft. Bestemte dufte kan generere afslapning og ro, særligt når man ligger i badekarret og skal prøve at slappe af. Du skal gå efter dufte, der er naturlige og milde, fremfor dem der er meget parfumeret. Det er nemlig ikke ønsket, at du skal få hovedpine, imens du prøver at slappe af.

 

Vælg en flot bademåtte til dit badeværelse

Du kan opdatere dit badeværelses udseende ved at investere i en ny bademåtte. Designet og farverne på måtterne er meget forskellige, så du vil helt sikkert finde en, som du kan lide. Bademåtter findes i alle former og størrelser i dag, lige fra rektangulære til runde eller kantede måtter. En bademåtte er en dejlig ting at træde ud på efter, du har været i bad eller i karbad. Det varmer fødderne, og giver rummet en mere hjemmelig fornemmelse.

 

Få udskiftet gammelt inventar

Hvis du gerne vil have det maksimale udbytte af dit badeværelse, så kan du også overveje at få investeret i noget nyt inventar – eller få renoveret det gamle. Gammelt inventar skaber ikke et hyggeligt rum, men derimod er det generende for øjet. Hvis du har et gammelt badekar, som du elsker at bruge af, men som bare ser slidt ud, så kan du få det malet med en ny emalje. Her vil emaljespecialisten spraymale dit badekar med en ny omgang maling, så det kommer til at se pænt og nyt ud igen. Find mere information om dette på linket her: https://www.emaljespecialisten.dk/spraymaling-til-badekar/.