Leder du efter et nyt spisebord, arbejdsbord eller sofabord? Er du træt af upersonlig laminat og melamin, og gider du ikke træborde, som ikke tåler spildte væsker og konstant skal plejes med sæbespåner? Så bør du tage et kig på et lækkert plankebord. Et plankebord er et bord, som tager imod daglig slitage og forvandler denne til en smuk patina. Med et plankebord får du et bord, som kan tåle at blive brugt, og som faktisk kun bliver kønnere deraf.

Er et plankebord ikke dyrt?

Måske tror du, at plankeborde pr definition er meget dyre. Dette behøver dog ikke at være tilfældet. Du behøver nemlig ikke at vælge et plankebord i den allerdyreste træsort fra en verdenskendt producent for at få et plankebord i høj kvalitet, som samtidig er både smukt og funktionelt. Hos Hipstory har de dygtige snedkere specialiseret sig i at fremstille billige plankeborde, som ikke går på kompromis med kvaliteten hverken når det handler om materialer, design eller fremstilling.

Plankeborde fra Hipstory er fremstillet ud af kvalitets fyrretræ, og plankerne er behandlet med voks, hvilket giver dem et lækkert, mørkt skær. Denne behandling fremhæver samtidig træets unikke og helt individuelle karakteristika så som årer og knaster. Ikke to plankeborde er ens – og da træværket samtidig kan forandre sig ved ændringer i luft fugtigheden eller temperaturen, er du helt sikker på at få et bord med en høj grad af personlighed og charme.

Flotte og unikke plankeborde – find dem online

Er du således på jagt efter et lækkert plankebord til din spisestue, dit arbejds værelse eller din sofa gruppe, kan du med fordel tjekke det store udvalg på hipstory.dk. I den online shop kan du med garanti finde et plankebord, som passer til dig – og er det ikke tilfældet, kan Hipstory være behjælpelig med fremstilling af plankebord efter mål. Læs mere på hipstory.dk