dødsbo

Sørg for at få ryddet alle rum i forbindelse med rydning af dødsboet

Sørg for at få ryddet alle rum i forbindelse med rydning af dødsboet

editorial

Når du skal rydde et dødsbo, er det vigtigt, at du sørger for at få ryddet alle rummene i forbindelse med det. Det giver selvfølgelig sig selv i forhold til selve boligen, men det er også vigtigt at få ryddet rummene på loftet, i kælderen og eventuelle lagerlokaler og opbevaringsrum ude i byen. Det kan derfor vise sig at være et væsentligt større arbejde, end du lige regnede med. 

Samtidig kan det også vise sig, at der er mange af tingene, hvor du faktisk ikke selv har lyst til at eje dem. Ofte kan det være, at de ikke er i din stil. Derfor vil du ende med nogle få memorabiliaer, men skal alligevel bruge flere dage på at få ryddet og få tømt boligen. 

For at gøre det nemt for dig selv kan du få en marskandiser til at give dig en vurdering af dødsbo og derefter få vedkommende til at rydde dødsboet, hvis du synes, at det er en god pris. 

Der findes en række forskellige marskandisere, der kan hjælpe dig med at løse opgaven. En af dem, der har meget stor erfaring på området, er Marskandiseren i Store Kongensgade. Det er et firma, der har specialiseret sig i at rydde dødsboer siden 1978. Udover at de kan rydde selve dødsboet, kan de også hjælpe dig med at rydde de andre rum, som den afdøde måtte have ting i. Dermed bliver det altså langt hurtigere og nemmere for dig at få tømt dødsboet. 

Hvis der kun er enkelte møbler, som du vil af med, er du også velkommen til at kontakte dem i forhold til det. Antikke møbler og designermøbler vil de meget gerne se nærmere på og give dig en vurdering på. Dermed kan du finde ud af, om du vil sælge til dem eller måske selv forsøge dig med at sælge.