fiskestænger

Tag de fiskestænger frem ved en hyggelig anledning

Tag de fiskestænger frem ved en hyggelig anledning

editorial

Selvfølgelig er det ikke alle mennesker, som der lige bor ned til en så eller en år, hvor man kan fiske, men det kan være, man ikke har så langt hen til sådan et sted, hvor man kan gøre det.

Måske har man et sommerhus i Sverige eller tager tit et sted hen, hvor der er gode fiskemuligheder, og så er der en af de lokale, der siger: Køb en fiskestang!

For det er dét, som de lokale gør her, og det er sådan, man kommer hinanden ved.

Før man har set sig om, så er det en sport, som man er blevet bidt af, og man gør det tit, om man er sammen med andre eller alene.

Når man tager på ferie, kan man næsten ikke forestille sig, at man ikke har fiskestangen med, for det kan altid lige være, at der byder sig en mulighed, om man kender området eller ej.

fiskestænger

Det styrker båndet af fiske sammen

Hvis du så er rigtig klog, så køber du som minimum en fiskestang mere, så du kan tage en kammerat med ud at fiske, når I er i nærheden af et sted, hvor I kan det.

Det ville være synd og skam, hvis I havde området til at gøre det i, når snakken faldt på det, men stængerne så manglede.

Derfor skal man tage dem med og have dem liggende, hvor man plejer at fiske.

Det er jo en måde at dyrke en interesse sammen, og man kan både snakke meget og gøre det over flere timer, eller man kan lige tage en time eller to, hvor man dårligt siger noget til hinanden, mens man fisker.

Men derfor kan man stadig komme tættere på hinanden, selvom man ikke snakker sammen.

Derfor kan man fiske sammen med venner, børnene eller naboen, for alle kan være med til at gøre det.