parkeringsselskab København

Vælg det rette parkeringsselskab i København

Vælg det rette parkeringsselskab i København

editorial

Er du generet af, at uvedkommende bilister vælger netop dine private parkeringspladser til at smide deres biler – til stor ulempe for de retmæssige brugere? Så kan du vælge at alliere dig med et professionelt parkeringsselskab.

Hos et parkeringsselskab vil du kunne få den rette professionelle hjælp til at administrere og kontrollere dine parkeringspladser og til i sidste instans at sanktionere eventuelle parkeringssyndere.

Hvor finder jeg det bedste parkeringsselskab i København?

Hvis din ejendom, og dermed dine private parkeringspladser, er beliggende i København eller nærmeste omegn, kan du med fordel vælge parkeringsfirmaet UnoPark som din parkeringspartner.

UnoPark er kendt for sine stærke og fleksible parkeringsløsninger, som er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Hos UnoPark findes ingen one size fits all løsninger – her vil hver enkelt parkeringsløsning blive særligt skræddersyet den enkelte kunde. Med udgangspunkt i dine parkeringspladsers størrelse, disposition og udformning vil du kunne få tilrettelagt en parkeringsløsning, som indeholder de elementer, du ønsker.

Som kunde hos UnoPark får du tildelt en personlig parkeringskonsulent, hvis opgave det er at sammensætte den perfekte løsning, som tilgodeser netop dine ønsker og behov. Du får selvfølgelig 100% medindflydelse på valg af de elementer, som skal indgå i netop din parkeringsaftale – og du vil altid kunne foretage ændringer i aftalen, så den matcher dine aktuelle behov.

Med en parkeringsløsning fra UnoPark får du selv fuld adgang til administration af dine parkeringspladser gennem et online modul, som kan tilgås via pc eller gennem en smart og brugervenlig app til smartphone eller tablet. Det betyder, at du for eksempel kan udstede eller tilbagekalde såvel midlertidige som permanente parkeringstilladelser og dermed hele tiden have styr på, hvem der på retmæssig vis må benytte dine parkeringspladser.

Hvis du ønsker mere information om parkeringsløsninger fra UnoPark, kan du blive klogere på hjemmesiden UnoPark.dk.