bådudstyr

Find det billigste bådudstyr i høj kvalitet

Find det billigste bådudstyr i høj kvalitet

editorial

I løbet af de seneste år har mange danskere valgt at anskaffe sig en båd. Dette er fuldt forståeligt.

En bådferie eller et mini togt i anledning af weekenden er et fint alternativ til enten en dyr ferierejse til fjerne himmelstrøg, eller en uge i sommerhus. En tur med båd langs de danske kyster er en inspirerende oplevelse som byder på masser af frisk luft, en smuk udsigt, og hyggelige stunder ed de øvrige medlemmer af besætningen.

Med en båd har an en helt anden frihed end man har med eksempelvis en campingvogn eller en autocamper. Og man får meget mere variation på ferien end hvis denne skulle tilbringes i et sommerhus eller på et hotel.

Sæt båden i stand i løbet af vinteren

De fleste båd ejere drager dog kun på togt i løbet af de lune sommer måneder. Resten af tiden ligger båden for red, eller er sat på land.

Du kan med stor fordel vælge at bruge efteråret og vinteren på at klargøre din båd. Denne klargøring kan for eksempel bestå i at fjerne snegle, alger og rurer fra undersiden af bådens skrog. Herved mindskes friktionen hvilket har stor betydning for den hastighed båden kan opnå, og i sidste end dens brændstof økonomi.

Du bør også sikre dig at alle de kritiske funktioner og det dertil krævede udstyr er i ”ship shape”. Dit ankerspil skal fungere, lige som andet fortøjnings udstyr skal være slidstærkt og funktions dygtigt.

Der ud over skal sikkerheden på din båd være i top. Båden skal være udrustet med et fungerende radio anlæg og selvfølgelig rigeligt med redningsveste til besætningen. Her skal du tjekke at børnene stadig kan passe deres veste – og ellers skal du ud og købe nye.

Du kan finde bådudstyr og materialer til klargøring af båden hos Marinelageret i Sønderborg – læs mere på https://marinelageret.dk/.