bådpleje

Bådpleje - når båden skal sejle som en drøm

Bådpleje - når båden skal sejle som en drøm

editorial

Foråret er for mange båd ejere lig med klargøring af båden. Når solen begynder at titte frem, og dagene bliver lange og lyse, er det på høje tid at få gjort båden fit for fight – og for sommerens eventyr. Dette indebærer en del arbejde, og der er mange opgaver, som skal løses i denne anledning.

Det er selvfølgelig meget vigtigt at få skrabet bådens bund fri for alge vækst og skaller, og få den malet med en god bundmaling. Men også dækket, kabinen og motoren skal serviceres – og også til disse formål har du brug for de rette remedier og materialer af høj kvalitet.

Find udstyr til bådpleje hos Bådbiksen

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan finde alt hvad du skal bruge til bådpleje samt klargøring og vedligeholdelse af din båd, kan du med fordel tjekke Bådbiksen.

Hos Bådbiksen finder du udelukkende kvalitets udstyr og materialer, særligt udvalgt til den online shop af kvalificerede båd entusiaster. Her kan du for eksempel finde bundmaling, fortynder, fugemasse, lim og loctite, alt udstyr og materiale til polering og slibning, diverse primer og grundmaling, rengørings midler og udstyr, alt inden for spartel og tætning, udstyr og materialer til vedligeholdelse og pleje af teak dæk samt voks og polish.

Du vil altid kunne finde gode tilbud på udvalgte produkter – og du kan altid være sikker på at de varer, du finder hos Bådbiksen, holder nogle af markedets laveste priser. Bådbiksen bruger nemlig ikke penge og ressourcer på at lagerføre båd udstyr med alt hvad dette indebærer af husleje, lønninger og forsikring. Bådbiksen bestiller direkte fra producenten, og sparer således det fordyrende mellemled væk.

Når du køber dit udstyr og dine materialer til bådpleje hos Bådbiksen er du således garanteret høj kvalitet til den lavest mulige pris. Læs mere på baadbiksen.dk